TecSense
TecSense specialista
TecControl-průmyslový senzor koncentrace O2

TecPac Senzor O2 pro detekci úniků a těsnosti

TecScan Optický senzor kyslíku

TecLab Optický senzor koncentrace kyslíku

SensorSpots

TecInterface – digitální / analogový převodník

TecMicro – sonda O2

TecPen Display – ruční měřič O2

Aplikace k výrobci TecSense

Měření kyslíku v obalech výrobků
Bakterii, které jsou přítomné v přirozeném okolí člověka způsobují stejně jako kyslík ve vzduchu, že potravinářské zboží se po výrobě začne rozkládat (kazit se). Abychom prodloužili možnou dobu spotřeby, potraviny či jiné biologické látky zbavujeme přítomnosti bakterií (sterilizace, zamrazení, nakládání do lihu a pod), případně snižujeme množství kyslíku (balení v ochranné atmosféře, snížení kyslíku ve skladech, či snižování kyslíku v skleněných či plastových obalech.