Kompaktní enkodér pro těžký provoz s krytím IP67+IP69K

logo D-Ex info@dex.cz | +420 541 423 211
  • Kompaktní enkodér pro těžký provoz s krytím IP67+IP69K

    Magnetické inkrementální enkodéry řady WDGP, WDGN a absolutní enkodéry řady WDGA jsou nyní k dispozici v extrémně kompaktním provedení s 36 mm pouzdrem ve verzi „36J“ pro těžký provoz.

    Enkodér pro velké zatížení až 300 N včetně IP67+IP69K

    Kompaktní enkodér pro těžký provoz s krytím IP67+IP69K

    Verze „36J“ v praxi znamená, že enkodér vyniká vysokým přípustným zatížením kuličkových ložisek až 300 N axiálně i radiálně a také zvýšeným stupněm krytí IP67+IP69K (odolnost proti vniknutí cizích těles, vody a prachu).

    Díky tomu lze tyto enkodéry včetně hřídele a robustního pouzdra z nerezové oceli čistit tlakovou vodou nebo párou. Široké uplatnění nacházejí pro aplikace v náročných prostředích v potravinářství, chemickém a farmaceutickém průmyslu i automotive, nebo v prostředích s vysokými mechanickými nároky jako jsou např. mobilní pracovní stroje, nebo myčky aut.

    Dostupné jsou v designu se standardizovanou synchro přírubou a hřídelem Ø10 mm ve volitelné výbavě s el. připojením kabelem nebo konektorem. Výstup je možný inkrementální pulzní (TTL, HTL) s pevným nebo konfigurovatelným počtem pulzůabsolutní jedno a více otáčkový s komunikačními protokoly SSI, RS485, SAE J1939 a CANopen.

    Kombinace robustního heavy duty provedení a 5-ti leté záruky enkodérů WDGP 36J, WDGN 36J a WDGA 36J nabízí ideální nástroj i pro Vaše nejnáročnější aplikace.

    Autor článku: Petr Nečas - D-Ex Instruments, s.r.o.

    Kam dál?

    Můžete si přečíst související články Inkrementální snímače WDGP s volně definovatelným počtem pulzů, Světová inovace... Enkodér konfigurovatelný přes NFC, nebo se podívat na naše další články, případně si projít kategorii související s tímto článkem (), nebo si prohlédnout relevantní produkty (Inkrementální enkodéry WDG, WDGI a WDGP s hřídelí, Absolutní enkodéry WDGA (CANopen a CANopen LIFT), Absolutní enkodéry WDGA (SSI, RS485, SAE J1939 a PROFIBUS), Inkrementální enkodéry WDGN konfigurovatelné přes NFC). Bližší informace a výpis všech výrobků najdete na stránkách výrobce Wachendorff Automation.

    Pokud budete potřebovat více informací, nebo byste nám rádi něco sdělili, neváhejte kontaktovat přímo našeho specialistu, ať už přes formulář, nebo emailem.


    Novinky